Hirdetmények

Dr. Szilvási Zoltán - 2021-01-11

Tisztelt Betegeink !

Igyekszünk követni a mai online világ kihívásait, de kérnénk Önöket, hogy recept és egyéb igényeiket ne a privát messenger, email és egyéb elérhetőségeinken keresztül kérjék, valamint rendelés alatt ne a magán telefonjainkat hívják.
Sajnos az amúgy sem kevés és folyamatosan növekvő adminisztratív terhek mellett ezt nem tudjuk vállalni.

Dr. Szilvási Zoltán - 2021-06-19

Tisztelt Betegeink
2021. jul. 19-jul.30-ig és aug.09-15-ig szabadságon leszünk. Helyetteseink Dr Faragó Miklós és Dr Molnár Márta a saját rendelőjükben és rendelési idejükben. Kérjük Önöket, hogy rendszeres gyógyszereiket irassák fel, adminisztratív dolgaikat intézzék addig velünk, mert ezekre a helyettesítés alatt nincs lehetőség csak a sürgős orvosi problémák gyógyítására.

Korábbi hirdetmények

Dr. Szilvási Zoltán - 2020-07-10

Tisztelt Betegeink

Július 20-27, valamint aug 17-30-ig szabadságon leszünk. Helyettesünk Dr Faragó Miklós a saját rendelőjében és rendelési idejében. (8-12) Megkérjük Önöket, hogy a helyettes orvost csak sürgős szükség esetén keressék. Közgyógy papírt és egyéb támogatási kérelmeket nem áll módjában kitölteni. Kérjük, hogy gyógyszereiket a szabadságunk megkezdése előtt velünk irassák fel. Amennyiben ez nem történik meg a gyógyszereket pontos megnevezéssel az esetleges szakorvosi javaslatot mellékelve kérjék Faragó doktortól.

Köszönettel
Dr Szilvási Zoltán

Dr. Szilvási Zoltán - 2020-06-04

Tisztelt Betegeink !

Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van a rendelőben ujjbegy vérből COVID19-re (koronavírus) specifikus immunglobulinok (IgG és IgM) kimutatására. A teszt elkészítése nagyjából 15 percet vesz igénybe, annak szenzitivitása 93,2%
Ez a teszt nem helyettesíti a COVID központ tesztjét, ez inkább a már lezajlott fertőzést mutatja ki, illetve az épp aktuális negativitást igazolja.

Dr. Szilvási Zoltán - 2020-03-16

Tisztelt Betegeink !

Igyekszünk Önöket tájékoztatni a koronavírússal kapcsolatos legújabb fejleményekről. Kérem olvassák el az ajtón elhelyezett információs lapokat és járjanak el az azokban leírtak szerint.

Dr. Szilvási Zoltán - 2020-03-11

Tisztelt Betegeink !

Kérném Önöket, hogy a járványos időszakban lehetőség szerint csak sürgős problémákkal keressenek minket a saját és betegtársaik érdekében. Önök is láthatják, hogy a váró mérete messze nem ideális, az adminisztratív kérésekkel hosszú időn át várakozó főként idős betegek komoly veszélynek teszik ki magukat. Javaslom, hogy ezt elkerülendő kérjenek időpontot.

Megértésüket mindenki érdekében nagyon köszönöm.

Dr. Szilvási Zoltán - 2019-12-23

Tisztelt Betegeink
Szabadság miatt a legközelebbi rendelés jan. 02.
Helyettesünk kizárólag sürgős esetben Dr Faragó Miklós